Vi behöver förstärkning inför 2020!

Nu letar vi på EsportsHP en dietist som är intresserad av esport och har en passion för tillämpningen av dietistiska interventioner för att öka profesionella esportatleters hälsa & prestation.

Om oss
EsportsHP är ett multiprofessionellt team (arbetsterapeut, fysioterapeut, psykolog, dietist) som erbjuder en holistisk lösning på problem kopplade till hälsa och prestation inom Esport. Vi har vår bas online då vårt team är utspridda runt om i Sverige, där vi använder oss av onlinebaserade kommunikationsverktyg. Tillsammans arbetar vi med regelbundna möten för att uppnå gemensamma mål. Våra kunder är bland annat Malmö FF E-sport, Chaos E.C samt Godsent och 2020 planerar vi att utöka vårt klientel ytterligare.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad dietist. Erfarenhet av att arbeta med prestationsidrottare är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, såsom flexibilitet, ett gott humör och bemötande mot både lagen och kollegor samt vara en initiativtagare och innovatör. Det är en fördel om du gillar att resa då vi ofta arbetar fysiskt på plats med lagen och spelarna.

Villkor
Tjänsten är timbaserad till en början men beroende på engagemang och lämplighet kan det leda till en heltidstjänst i framtiden.
Jobbtyp: Deltid, Visstid
Språk: Svenska (Krav) Engelska (Krav)
Vill du ingå i vårt team?
Klicka på länken nedan och skicka ett mail med ditt CV och varför du är EsportsHPs nästa dietist!

Ansök nu!